Wijshake bouw & timmerwerken

Werkzaamheden

Waar we goed in zijn

Wijshake levert vakmanschap! Vanaf de start in 2006 zijn wij een ambitieus bedrijf en doen we er alles aan om op verscheidene gebieden producten te kunnen leveren. We zijn werkzaam in onder andere restauratie, renovatie, onderhoud en herbouw. In deze werkvelden hebben wij een brede ervaring. Ook is het voor ons geen uitzondering om te werken met onderhoudsarme producten. Voorbeelden hiervan zijn kunststof/polyester goten en kunststof/aluminium kozijnen. Wij streven bij al deze werkzaamheden maar naar één doel: het afleveren van een kwalitatief goed product.

Nieuwbouw

heeft u plannen voor een nieuwbouwproject? Kijk hier eens voor wat meer informatie of vraag meteen een offerte aan middels de knop "offerte aanvragen".

Renovatie

Heeft u iets in of om huis dat nodig gerenoveerd moet worden? Kijk hier eens voor wat meer informatie of vraag meteen een offerte aan middels de knop “offerte aanvragen”.

Nostalgische Schuur Bouwen / Renoveren

Heeft u plannen om zo’n prachtige nostalgische schuur te laten bouwen? Kijk hier eens voor wat meer informatie of vraag meteen een offerte aan middels de knop “offerte aanvragen”.

Tuinhuis Bouwen

Een overkapping om onder te zitten of een tuinhuis voor extra opslag nodig? Kijk hier eens voor wat meer informatie of vraag meteen een offerte aan middels de knop “offerte aanvragen".