Wijshake bouw & timmerwerken

over wijshake

Wijshake Bouw &
Timmerwerken

Wijshake is een bouw- en timmerwerk bedrijf opgericht door Marco Wijshake. Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij de verschillende bouwwerkzaamheden binnen een klein bouwbedrijf ben ik in 2006 voor mijzelf begonnen. We zijn gespecialiseerd in aan en verbouw maar door samen te werken kunnen wij vrijwel elke klus aannemen.

Wij leveren het gewenste resultaat

Bij Wijshake staat er één ding voorop en dat is een tevreden klant! Door de opgedane ervaring van de afgelopen decennia, ons vakmanschap en onze samenwerkingen te combineren kunnen wij altijd het gewenste resultaat leveren om zo elke klus met een tevreden klant af te sluiten.

Wij werken samen

Door samenwerkingen aan te gaan met een vaste groep onderaannemers kunnen wij de gewenste resultaten behalen.  Inmiddels is de vaste groep onderaannemers goed afgestemd op Wijshake. Dit maakt dat de samenwerkingen soepel en volgens de planning kunnen worden uitgevoerd. Wijshake blijft het aanspreekpunt, we hebben namelijk ondervonden dat dit voor zowel ons als de klant erg fijn en rustgevend werkt.