Nieuwbouw project

Wijshake neemt graag uw nieuwbouwproject aan! Vaak werken wij in overleg met de klant bij grote nieuwbouwprojecten samen met onze vaste groep onderaannemers om zo de klus van A tot Z te kunnen realiseren en zo een tevreden klant achter te laten.

Volledig nieuw

Iets volledig nieuws bouwen vinden wij als Wijshake één van de meest prachtige projecten. De meeste nieuwbouwprojecten kunnen wij dan ook geheel zelf voor u realiseren. Dit bied tal van verschillende mogelijkheden en omdat er zovele verschillende dingen mogelijk zijn denken we graag mee in het ontwerp en bespreken we bijvoorbeeld graag de verschillende afwerkingsmogelijkheden van het betreffende project. Op deze manier kunnen we samen tot een prachtig resultaat komen waarin alle wensen van de klant verwezenlijkt worden.

Alles is mogelijk

Voor de zaken die wij binnen Wijshake niet kunnen uitvoeren of simpelweg beter door een ander(bedrijf) gedaan kunnen worden schakelen we altijd in overleg met de klant onze vaste groep onderaannemers in. Samen met deze vakmensen realiseren we het vooraf bedachte ontwerp volgens de gewenste resultaten. Kortom, alles is mogelijk en wat niet mogelijk is maken we mogelijk!

Nieuwbouw Project starten?

Plannen voor een nieuwbouwproject? Neem gerust contact op door hieronder uw gegevens en plan achter te laten!